Відомий український кулінар, бренд-шеф магазину "Good Wine" і суддя проекту "МастерШеф" Володимир Ярославський часто радує аудиторію цікавими рецептами і ділиться своїми кулінарними знаннями в соцмережі Instagram, де за ним стежить майже 220 тисяч чоловік.

Цього разу Володимир Ярославський опублікував рецепт апетитних налисників з рибною начинкою, який він зняв ще до початку бойових дій на території України. Як повідомив кулінар, в дитинстві його бабуся готувала йому їх з м'ясним фаршем, але він також любить налисники з минтаєм. У підписі до відеоролика він закликав шанувальників поділитися ласощами з ближніми і робити добро.

"Ділюся з вами рецептами, які знімав ще до війни. Готуйте з любов’ю і пригощайте тих, хто поряд. Поширюйте добро і ми обов’язково переможемо 💙💛!" - написав Ярославський.

Налисники з рибною начинкою від Ярославського, скріншот з відео

Інгредієнти для млинців:

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще
  • 500г молока
  • 190г борошна
  • 35г цукру
  • 1 велике яйце
  • щіпка солі
  • 25г рослинного масла
  • 25г вершкового масла

Для рибної начинки:

  • 500г минтая
  • 150г лука
  • 200г печериць
  • 100-150г вершків
  • сіль, перець і трохи борошна
  • масло

Приготування:

У частину молока додати яйце, цукор, сіль, борошно і замішати вінчиком густе тісто. Розбавити суміш залишком молока і окремо розтопити вершкове масло і соняшникову олію, влити в тісто. Смажити на середньому вогні на спеціальній сковороді.

Весь детальний процес смаження млинців і приготування рибного фаршу Ярославський показав у відеоролику.

Нагадаємо, рецепт сметанної паски на швидку руку за 30 хвилин: мінімум інгредієнтів, без сиру і духовки

Як повідомляв Знай.uа, секретний інгредієнт для приготування смачного і наваристого борщу: про це мало хто знає

Також портал Знай.uа писав, ніжний і повітряний великодній краффін: рецепт, з яким впорається кожна господиня