Якщо ви вже давно хочете здивувати своїх близьких кулінарним талантів, то у нас є чудові новини. Ми знайшли шикарний рецепт гуляшу зі свинини. Класичний гуляш готується без будь-яких хитрощів.

Про це рецепті стало відомо завдяки Telegram-каналу, де кухарі-аматори діляться своїми найкращими способами приготування.

Класичний гуляш зі свинини, скріншот: YouTube

Що нам потрібно: свинина - 800 г., цибуля - 3 шт, борошно - 1.5 ст.ложки, томатна паста - 4 ст. ложки, сіль, перець, лавровий лист і зелень - за смаком.

Класичний гуляш зі свинини, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз

31-річна дівчина зробила з себе ляльку для втіх і тепер скаржиться на осуд: "Це тіло має існувати"

Як відмити темні рукави та кишені у пуховика: 2 способи без прання та хімчистки

2000 грн під ялинку: ПриватБанк роздасть українцям гроші, як отримати

Зніміть, викиньте і спаліть: цей верхній одяг вийшов з моди - все від курток-тедді до парок

Показати ще

Спосіб приготування: м'ясо вимити, просушити і нарізати кубиками. Цибулю дрібно нарізати. У глибокій сковороді розігріти олію і обсмажити м'ясо на сильному вогні приблизно 10 хвилин.

Додати до м'яса цибулю і смажити, періодично помішуючи, приблизно 10 хвилин на середньому вогні. М'ясо посолити, поперчити, посипати борошном, добре перемішати і смажити ще 5 хвилин, періодично помішуючи.

Додати томатну пасту, добре перемішати. Влити в гуляш 2-3 склянки води або м'ясного бульйону, перемішати, додати лавровий лист, накрити кришкою і тушкувати на маленькому вогні, при слабкому кипінні годину-півтори. При подачі посипати гуляш рубаною зеленню.

Раніше повідомляли, зірка "МайстерШеф" Євген Клопотенко зізнався, як переживає біль і тривогу: "Потрібно зламати собі руку".

Як повідомляв Знай.uа, ніжні булочки з сиром до чаю: рецепт для справжніх ласунів.

Знай.uа писав, рецепт гарбузового хліба без борошна для тих, хто на дієті: мінімум калорій-максимум задоволення.