Якщо хочеться чогось смачненько, але не хочеться морочитися і проводити кілька годин на кухні, то в простий рецепт курки на солі стане справжньою знахідкою.

Для приготування смачної, соковитої і ароматної курочки необхідно докласти мінімум зусиль. Рецепт ідеально підійде якщо раптово нагрянули гості і подати на стіл нічого. Так, необхідні наступні інгредієнти: тушка невеликої курки і один кілограм звичайнісінької (НЕ йодованої) солі.

Курка на солі. Фото: скріншот youtube

Приготувати страву дуже просто, тому без проблем впорається навіть новачок на кухні. Так, в першу чергу потрібно висипати сіль на деко і розрівняти, щоб товщина становила 1 сантиметр. Ніяких додаткових спецій додавати не потрібно. Також не потрібно додатково солити.

Курка на солі. Фото: скріншот youtube

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Далі кладемо курку і відправляємо в розігріту до 180-200 градусів духовку. Запікати необхідно, виходячи з розрахунку 1 годину на 1 кілограм курки. В результаті вийде смачна, ароматна курочка з хрусткою шкіркою.

Раніше Знай писав, смачні шоколадні кульки для діточок: корисна альтернатива магазинним сухим сніданкам. Такі шоколадні кульки можна їсти хоч кожен день на сніданок, і вони точно не зашкодять вашій фігурі.

Також ми писали, молочні коржики за рецептом з "маминого зошита": мінімум інгредієнтів і 15 хвилин на підготовку. Рецепт смачних і ароматних молочних коржиків, як у мами.

Нагадаємо, рецепт смачних тістечок з вівсянки: можна навіть тим, хто стежить за своєю фігурою. Неймовірний рецепт для тих, хто вирішив схуднути. Цей десерт можна навіть вночі.