Багато хто любить на сніданок їсти шоколадні кульки, адже це завжди смачно, і до того ж дуже швидко. Однак, такий сніданок не підійде тим, хто стежить за своєю фігурою і рахує калорії, адже шоколадні кульки мають досить багато цукру.

На щастя, завжди є альтернатива. Схожі шоколадні кульки можна з легкістю приготувати у себе вдома, і вони ніяк не зашкодять фігурі. Їх рецептом поділилися в Телеграм-каналі "Солодкий стіл".

Рецепт шоколадних кульок, скріншот

Інгредієнти:


100 г вівсяних пластівців
50 г арахісу
30 г какао
1 білок
50 г натурального йогурту ⠀
50 г меду ⠀

Популярні новини зараз

Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році

Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Спосіб приготування:


Для початку потрібно в блендері вівсяні пластівці і горіхи перемолоти до стану борошна. Після додаємо до них какао і добре перемішуємо.

Потім додаємо білок, йогурт, мед і замішуємо тісто. Відщипуємо маленькі шматочки і формуємо кульки. Щоб прискорити процес можна розділити тісто на 5-6 частин і скачати ковбаску і нарізати її.

Рецепт шоколадних кульок, скріншот

Після цього викладаємо кульки на деко, застелене пергаментним папером. Випікаємо в розігрітій до 180 С духовці 15-20 хвилин, іноді помішуючи. Приємного апетиту!

Нагадавши, смачний зефір своїми руками — домашній рецепт для справжніх ласунів. Рецепт простий і швидко готується, а смакота-незабутня

Раніше Знай писав, з часничком, на вершковому маслечко: рецепт ароматного картоплі з сиром, який підкорить ваше серце. Як з'єднати картоплю і сир в цікаве ситне блюдо

Також Знай повідомляв, шоколадний торт на сковорідці для тих, хто на дієті – рецепт всього лише на 103 калорії. Цей торт готується швидко і просто, при цьому навіть не потрібно включати духовку