Відомий шеф-кухар, Євген Клопотенко розповів про своє розуміння та усвідомлення природи продуктів. Він написав великий пост для своїх дописувачів, та ще й прикрасив це цікавими фото.

Євген написав у своєму Facebook, що розуміє країну і природу зі свого ракурсу, з гастрономічного. Він пізнає смак продуктів через їхні зерно, яке виросло з землі.

"В Україні все буде добре тоді, коли нація у всій своїй повноті почне цінувати та берегти свою землю. Кожен українець на своєму рівні, так, як вміє. Хтось - геополітично. Хтось - культурно та історично. Хтось - екологічно. Бо всі ми з нашою землею взаємодіємо", - написав Євген.

Євген Клопотенко. Фото: Instagram

Він заявив, що транслює єдність з землею через продукти, з яких готує страви.

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Показати ще

"Моя залежність від землі - гастрономічна. Тому мій вибір: працювати з українськими продуктами та розвивати їхню цінність".

Він запропонував вирощувати українські продукти, адже за словами Євгена, вони вирощені у найпліднішій землі - чорноземі.

Євген Клопотенко. Фото: Instagram

Відомо, що Клопотенко є автором реформ у шкільних їдальнях. Так вже повелося, що реформи мало хто любить, але без них не побудуєш і не зміниш нічого. Споглядаючи на фото, у якому Євген суне до рота землю, можна з острахом припустити, що він може таке й дітям запропонувати. Але ні, всі знають, що Клопотенко піклується про здоров'я дітей та хоче, щоб і батьки про це не забували.

А фото з землею - лише стильний образ, до чого пан Євген часто має схильність, - все прикрашати, робити стилізованим і цікавим.

Нагадаємо, раніше у Мережу "злили" смачнючий рецепт домашнього зефіру.

Як повідомляв портал "Знай.ua", простий рецепт-виручалочка для приготування бісквіту на будь-який випадок.

Також "Знай.ua" писав, рецепт приготування швидкого печива з морквяного тіста.