Заняття спортом можуть дати хороший результат тільки в тому випадку, якщо людина харчується правильно. Деякі продукти можуть завдати серйозної шкоди організму, якщо з'їсти їх прямо перед походом в спортзал. Про це пише портал raseef22.

Експерти відзначають, що перед тренуванням ні в якому разі не можна їсти продукти з високим вмістом жиру. Вони довго перетравлюються організмом і не постачають його поживними речовинами так швидко, як йому необхідно.

Скрін відео YouTube спортзал

Також слід викреслити продукти з високим вмістом білка. Рибу, м'ясо, морепродукти, яйця, боби і курку краще не вживати перед заняттями. Причина все та ж - вони довго перетравлюються.

Під забороною знаходяться і продукти з високим вмістом клітковини. Фахівці рекомендують уникати продуктів з високим вмістом харчових волокон, оскільки така їжа повільно переміщається по травній системі. Серед продуктів, які не потрібно їсти перед тренуванням, слід виділити овочі, горіхи, насіння, боби і сочевицю.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

овочі, скріншот з відео

Однак йти на тренування з порожнім шлунком також не можна. Експерти підкреслюють, що найкориснішими перед заняттям спортом є наступні продукти: вода, банани, апельсини, кавун, свіжовичавлений фруктовий сік, сухофрукти, йогурт.

Раніше Знай писав, дівчина скинула 70 кг, щоб не повторити трагічну долю батька: потрібно всього 10 хвилин в день.

Також ми писали, доктор Комаровський назвав найнебезпечніші речі вдома - це точно є у кожного.

Нагадаємо, червона риба, м'ясо та оливкова олія: українцям продемонстрували, чим можна замінити дорогі продукти.