Популярний український кулінар і експерт шоу "МастерШеф" Володимир Ярославський поділився черговим рецептом. Цього разу легендарна київська перепічка.

Новий пост був опублікований на його сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно він ділиться з українцями новими рецептами, які готує сам на своїй кухні.

Цього разу приготувати він вирішив Київську перепічку. Це популярний і найсмачніший Київський снек.

Для цього вам знадобляться наступні інгредієнти:

  • 350г теплої води;
  • 35-40г цукру;
  • 8-10 сухих дріжджів;
  • 520-540г борошна;
  • 10г солі;
  • Масло для фритюру;
  • 10 сосисок.

Приступаємо до готування. У теплій воді, не вище 38 градусів потрібно розчинити цукор і дріжджі. Сухим дріжджам потрібно постояти 15-17 хвилин, щоб ви переконалися в тому, що дріжджі активні – це важливо.

Популярні новини зараз

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Рецепт, фото: Instagram

Далі додайте суку, сіль, і замісіть тісто. Потрібно близько 520 грам, щоб отримати м'яке тісто, що трохи буде прилипати до рук.

Далі на годину залишаємо його в теплому місці, і формуємо 10 шматочком приблизно по 90 грам.

Далі берете сосиски кімнатної температури, і загортаємо їх в тісто. Знову залишаємо в теплому місці, і вже можна приступати до готування в духовці при 180 градусів.

Рецепт, фото: Instagram

"Обережно знімаю сиру перепічку і кладу в масло. Обсмажую орієнтовно по 1 хвилині з кожного боку до красивого рум'яного кольору. Виймаю корж на паперовий рушник, який вбере зайвий жир " - підсумував рецепт Вова Ярославський.

Нагадаємо, що зірка "МастерШеф" Вова Ярославський пояснив, що ситного приготувати, якщо немає грошей на свинину і яловичину

Раніше повідомлялося, що Вова Ярославський з "МастерШеф" підказав геніальну заміну олів'є: рецепт салату з язиком і горошком на Новий Рік

Також, Євген Клопотенко з "МастерШеф" намазав червону ікру на хурму замість хліба