Суддя "МастерШеф" розповів про те, як приготувати вареники з вишнею. Рецепт з'явився на Instagram-порталі шоу.

Відомий український шеф-кухар, зірка проекту "МастерШеф", керуючий і співвласник ресторану Good Wine Володимир Ярославський запропонував своїм шанувальникам спробувати приготувати вареники з вишнею.

Інгредієнт

  • Вишня заморожена-400 г;
  • Борошно ― 175 г;
  • Цукор ― 25 г;
  • Вершкове масло-20 г;
  • Сир з цукром для начинки;
  • Сіль для варіння.

Алгоритм приготування

Популярні новини зараз

Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати

В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ

Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки

Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою

Показати ще
  1. Вишню розморозити, сік зцідити окремо (вийде приблизно 150 мл).
  2. Змішати в сотейнику вишневий сік, цукор, вершкове масло.
  3. Довести до кипіння, додати 100 г борошна, зняти з вогню і замісити гаряче тісто.
  4. Дати йому трохи охолодитися і домішати ще 75 г борошна (тісто може взяти трохи більше).
  5. Дати тісту відпочити 20 хвилин під плівкою.
  6. Тонко розкачати тісто качалкою і формочкою вирізати кружечки.
  7. На кружечки покласти начинку і заліпити.
  8. Варити в киплячій воді з додаванням солі 3 хвилини.
  9. Далі на сковороді нагріти шматочок вершкового масла з цукром і вишнями.
  10. Помістити туди готові вареники прямо з каструлі, разом з ними потрапить трохи води, довести до кипіння і подавати на стіл.

Як повідомляв "Знай.ua", найлегший рецепт "української" настоянки - Вишенька додає делікатності і посмішки на обличчях

Також "Знай.ua" писав, що запіканка від кухаря Майстер-шеф Володимира Ярославського.

Раніше повідомляли, рецепт смачних тістечок з вівсянки: можна навіть тим, хто стежить за своєю фігурою.