У холодні зимові вечори хочеться чогось ситного і поживного. Якщо супи і борщі вам вже набридли, а звичних рагу не хочеться, спробуйте закатати на зиму грибну солянку. Рецепт опублікували в співтоваристві»домашня консервація".

Отже, що знадобиться для того, щоб приготувати грибну солянку:

  • Два кілограми пропущених через м'ясорубку помідорів, або 300-400 грамів томатної пасти. Кількість пасти регулювати на власний смак.
  • Півтора кілограма дрібно нашаткованої капусти.
  • Півтора кілограма натертої на крупній тертці моркви,

Морква, скріншот із відео

  • Півтора кілограма ріпчастої цибулі, порізаного півкільцями,
  • півкіло порізаного соломкою болгарського перцю,
  • кілограм порізаних скибочками будь-яких грибів,
  • три столові ложки солі,
  • один дрібно порізаний гострий перчик.

Як готувати:

Всі овочі та гриби скласти в глибоку ємність, посолити. Протушкувати з сіллю під закритою кришкою протягом хвилин 40, можна годину. За 10 хвилин до готовності додати чайну ложку чорного перцю горошком і штук шість-сім лаврових листочків.

Популярні новини зараз

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Показати ще

Консервація, скріншот: YouTube

Коли солянка буде готова, влити столову ложку оцтової есенції 9%. Ретельно перемішати, розкласти по банках, закатати.

Вийде приблизно шість літрів солянки.

Нагадаємо, ідеальний сніданок для всієї родини: рецепт пишних оладок на кефірі від Івана Геруна

Як повідомляв " Знай.ua", найлегший рецепт "української" настоянки - Вишенька додає делікатності і посмішки на обличчях

Знай.ua писав, рецепт багатошарового шоколадного торта "Спартак": порадуйте близьких ласощами до солодкого столу