Всі ми давно звикли, що банан є однією з найсмачніших, хоч в деяких випадках і дорогих, ягід.

Тому ми поділимося рецептом незвичайних бананів, в приготуванні яких вони не використовуються. Вони зовсім ніяк не поступаються справжнім, а для приготування інгредієнти потрібно розділити для тіста і начинки.

банани, скріншот з відео

Для тіста нам знадобляться 350 грам борошна, чайна ложка розпушувача, 150 грам вершкового масла, один жовток, 170 грам сметани і щіпка солі. Для начинки використовуються 200 грам сиру, 30 грам вершкового масла, 100 грам цукру, три столові ложки борошна, один білок, какао і пакетик ванільного цукру.

Приготування починається зі змішування солі, розпушувача в борошні. Перемішуємо їх, потім додаємо вершкове масло і перетираємо все в крихту. Залишилося тільки додати жовток, сметану і замішати тісто.

Популярні новини зараз

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Банани в "Фоззі", фото: Telegram

Тепер це тісто ділимо на частини, формуємо колобочки і прикриваємо їх плівкою, щоб відправити в холодильник відпочити десь на 30 хвилин. А поки є можливість зайнятися начинкою. У блендері з'єднуємо сир, вершкове масло, цукор, ванільний цукор, борошно і один білок. Збиваємо їх до однорідності.

Тепер дістаємо колобочки тесту, розгортаємо їх, пріпиляя борошном і видавлюємо всередину начинку. Звертаємо в ковбаску, обов'язково защипуємо краю. А потім формуємо смужки на кожному отриманому банані, прищипуючи тісто руками. Їх можна пофарбувати за допомогою какао, щоб випічка дійсно була схожа на банани. Сиру смакоту відправляємо в духовку на 25-30 хвилин, температура 180 градусів.

Нагадаємо, ідеальний сніданок для всієї родини: рецепт пишних оладок на кефірі від Івана Геруна

Як повідомляв "Знай.ua", найлегший рецепт "української" настоянки - вишенька додає делікатності і посмішки на обличчях

Знай.ua писав, рецепт багатошарового шоколадного торта "Спартак": порадуйте близьких ласощами до солодкого столу