У програмі "Твій день" тиждень експериментальних обідів. Щодня вони намагаються готувати нові та незвичні страви, але які у підсумку точно будуть смачні.
Цього разу ведучі Констянтин Грубич та Володимир Рабчун вирішили поділитися рецептом їстівної тарілки з сиром. Що цікаво інтерпретацій цієї страви існує велика кількість, адже деякі інгредієнти можна замінювати на свої улюблені.

Рецепт їстівної тарілки, скріншот

Рецепт їстівної тарілки від Констянтина Грубича та Володимира Рабчуна:

Інгредієнти :
- хліб 1 шт
- кукурудза консервована
- сир твердий 200 грамів
- вершки 30% 200 грамів
- зелена цибуля за смаком
Спосіб приготування:

Для початку потрібно відрізати верхівку батона та вийняти весь м'якуш. Не викидайте його, а відправите у духовку разом з іншим хлібом. Так ви отримаєте сухарі, які можна буде використовувати як ложку для поїдання страви.

Рецепт їстівної тарілки, скріншот

Покладіть у чашу для блендера кукурудзу, твердий сир та заливаємо все вершками й збиваємо до однорідності. Після нарізаємо зелену цибулю та змішуємо з масою з блендера. Все рівномірно розділяємо у човнику з батона і відправляємо у духовку на 20-25 хвилин при 180 градусах.

Рецепт їстівної тарілки, скріншот

Нагадаємо, кулінари Костянтин Грубич і Євген Клопотенко возз'єдналися заради соковитих свинячих ребер з томленными сливами: рецепт, який під силу кожному
Раніше Знай писав, котлети з гороху від Костянтина Грубича: як нагодувати в сім'ю, якщо немає грошей на фарш
Також Знай писав, Костянтин Грубич показав рецепт традиційних дерунів по-жашківськи: зі сметанкою і фаршем. Кулінар поділився неймовірно простим і швидким рецептом з Черкаської області. Приготує будь-яка господиня

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Показати ще