Зараз ми розберемося з найлегшим рецептом смачного картопляного рулету, для якого знадобиться хороший список інгредієнтів.

Багато хто може втомитися від смаженої картоплі або пюре, тому рулет - ідеальний приклад, як можна урізноманітнити за допомогою цього овоча сімейний стіл.

Картопля

Для цього потрібні наступні інгредієнти - 900 грам картоплі, 250 грамів печериць, одна куряча грудка, одиниця цибулини, два яйця, три столові ложки борошна, дві столові ложки сметани, а також 80 гр. сиру і сіль за смаком.

А ось приготування починається з того, що ми беремо головний інгредієнт і натираємо його на крупній тертці. Його потрібно гарненько віджати, потім посолити, поперчити і додати 3 ложки борошна, два яйця. Суміш цю потрібно перемішати, викласти на деко тонким шаром і запекти протягом 20 хвилин, при 180 градусах.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін

Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки

Показати ще

Картопля, скріншот: Youtube

Найголовніше в цьому рецепті - це використання силіконового килимка або пергаментного паперу, щоб в духовці не було біди. Але, повертаючись до приготування, займемося начинкою з цибулі, грудки, грибів і сметани. Туди додаємо сіль і перець за смаком.

Начинку викладаємо на запечену картоплю. Залишається тільки згорнути рулет і відправити його в духовку десь на 10 хвилин. Потім посипати сиром і повернути в духовку на 5 хвилин.

Нагадаємо, хек з буряком і гранатовим соусом і шоколадний фондан з гострим васабі від Юрія Ковриженка - "Саме народне блюдо"

Як повідомляв "Знай.ua", Тарас Тополі та Євген Клопотенко позмагалися, хто краще в кулінарії: рецепти золотистого Янтика і соковитої самси з бараниною від знаменитих чоловіків

Знай.ua писав, Євген Клопотенко "пірнув" в кислу капусту і показав, як вона може поліпшити життя: "Ваша суперсила"