Ведучий програми "Ранок з Україною" на каналі "Україна" і відомий кулінарний експерт Григорій Герман у рубриці "Танцюй і готуй" ділиться оригінальними рецептами різних страв. Днями телезірка розповів, як приготувати корисний і поживний квасолевий паштет, який сподобається навіть вегетаріанцям.
Інгредієнт:
Цибуля - 1 шт.
Відварна квасоля - 300 г
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Волоський горіх - 60 г
Часник - 2 зуб.
Масло рослинне або вершкове - 100 г
Петрушка
Хмелі-сунелі
Паприка
Мускатний горіх
Солі
Хліб тостовий
Сковороду відправити на вогонь і додати 50 г масла. Подрібнити цибулю і часник і обсмажити до прозорості. Додати до овочів сіль, паприку, хмелі-сунелі і мускатний горіх за смаком, а також залишки масла. Ретельно перемішати і прибрати з вогню.
Подрібнити волоський горіх і додати його до відвареної квасолі. Туди ж відправити петрушку, готову цибулю з часником. Подрібнити інгредієнти за допомогою блендера до однорідного стану (при необхідності додати воду).
Подавати паштет з грінками. Приємного апетиту!