Ми вже знаємо, що наші читачі дуже люблять всякі цікаві рецептики. Цього разу ми не мучитимемо великими і складними процесами готування. Прийшов час дізнатися, як швидко і легко зробити унікальний соус з калини і перцю.

Про цей рецепт стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу, де кухарі діляться своїми особливими ритуалами і секретами.

Соус з перчика і калини, скріншот: YouTube

Часом так хочеться гострого, але корисного додавання до страви. Такий соус не просто додасть необхідну гостроту, але і позбавить від переймань про склад продукту.

Що нам знадобиться: калина – 500 г, цукор – 500 г, гіркий перець – стручок, лимонна кислота – 0, 5 ч. л., сито, банки.

Популярні новини зараз

150 гривень – це не знущання: як в Україні пенсіонери можуть отримати нову надбавку

Tayanna висловила бажання вийти швидше заміж і прилетіла до колишнього чоловіка: "Я в це не вірю"

Король Чарльз III вирішив відзначати Різдво по новому: Меган Маркл та принц Гаррі вже відмовилися

Найдешевший спосіб обігріти оселю без опалення та світла: обійдеться менш ніж у 20 грн

Показати ще

Процес приготування: ягоди обдати окропом і протерти через сито. Додати цукор, лимонну кислоту і дрібно нарізаний перець, перемішати. Після розчинення цукру суміш розкласти в невеликі банки.

Не закриваючи, витримати їх при кімнатній температурі 2-3 дні до появи на поверхні щільної скоринки, закрити поліетиленовими кришками. І все, тепер соус можна додавати в улюблені страви, які тепер стануть ще смачніше з таким "бонусом".

Соус з перчика і калини, скріншот: YouTube

Раніше повідомляли, рецепт низькокалорійних апельсинових кексиків: ласуни і фітоняшки оцінять.

Як повідомляв Знай.uа, рецепт швидкого пирога з шинкою і сиром для тих, хто не любить довго стояти біля плити: вкусняшка за копійки.

Знай.uа писав, капустяні оладки на кефірі: найпростіше блюдо, яке замінить сніданок, обід або вечерю.