Український шеф-кухар, зірка "МастерШеф" Володимир Ярославський знову радує шанувальників різними рецептами і порадами.

Цього разу він поділився вміннями, як приготувати рагу з індички, яке можна використовувати як для пасти, так і в якості основного блюда. Для цього нам знадобляться (на 3-4 нормальні порції) 500 грамів стегно індички без кістки, дві одиниці ріпчастої цибулі, 2-3 зубчики часнику, 40 грам рослинного масла, 30 грам білого вина і 3-5 гілочок свіжого чебрецю.

Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський. Фото: 24 канал
Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський. Фото: 24 канал

Сухий пасти на одну людину потрібно десь 100-120 грам. Спочатку він бере і знімає шкіру з індички, а потім ріже м'ясо на невеликі шматочки. Потім він обсмажує дрібно-дрібно нарізану цибулю, туди ж в кінці смаження додає часник.

"Стежимо, щоб цибуля була добре обсмажений - важливо, так як потім він повинен повністю розтушуватися. Додаю в готову цибулю індичку, обсмажую її, додаю білого сухого вина, даю йому випаруватися 1-2 хвилини і додаю трохи води і тімені. Томлю все під кришкою 1.5 години на дуже повільному вогні - до неймовірної м'якості м'яса", - пише Володимир Ярославський.

Володимир Ярославський, фото: Instagram

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

В кінці він підказав, що сіль і перець потрібно додавати десь в середині приготування. В кінці спробувати і знову посолити, якщо потрібно.

Нагадаємо, Володимир Ярославський і Ольга Мартиновська ніжно поцілувалися і станцювали: "Вони разом?"

Як повідомляв "Знай.ua", ідеальні чорничні оладки від зірки "МастерШеф" Володимира Ярославського: сніданок смачніше, ніж у казці

Знай.ua писав, рецепт ідеального варення з калини перед наступаючими холодами: навіть намагатися не потрібно, смачніше не придумати