Рисово-кабачкові котлети стануть прекрасною альтернативою м'ясної страви. Процес приготування ситної вечері досить простий і швидкий.
Інгредієнт:
- Варений рис-0,5 склянки
- Кабачок — 1 шт.
- Цибулина - 1 шт.
- Часник - 1-2 зубчики
- Яйце — 1 шт.
- Нарізана зелень кропу, петрушки-1-2 ст. ложки
- Панірувальні сухарі — 1 стакан
- Консервована кукурудза - 1 баночка
- Сіль, мелений перець - за смаком.
Приготування:
Кукурудзу трохи придушити з невеликою кількістю соку з банки.
Кабачок натерти на тертці і злегка віджати сік.
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Змішати кукурудзу, кабачок, варений рис, дрібно порізані цибулю і часник, зелень і яйце. Посоливши.
Потім додати панірувальні сухарі, постійно перемішуючи, до тих пір, поки не вийде пластична маса, з якої можна легко сформувати котлетки.
Смажити котлети на сковороді в рослинному маслі.
Нагадаємо, побалуй своїх рідних смачним сніданком, хрусткі сирні слойки сподобаються і дорослим і дітям.
Як повідомляв "Знай.uа", паличка-виручалочка для господині: як швидко приготувати торт в мікрохвильовці.
Також "Знай.uа" писав, що як приготувати торт без борошна за 5 хвилин.