Подейкують, якщо людина не любить рибу, то вона просто не вміє її готувати. Тому пропонуємо вам дуже смачний і простий рецепт, який нікого не залишить байдужим.

Скумбрія в банці-дуже смачна страва, яке приготуватися зможе кожен. Оскільки скумбрія дуже жирна риба, під час приготування не потрібно додавати рослинне масло. Тієї кількості соку, що виділяється з риби, досить, щоб м'ясо стало соковитим і легко відділялося від кістки.

Для того, щоб ваша банка не лопнула, скористайтеся простою порадою: завжди ставте її в холодну духовку, а потім вмикайде підігрів.

Як приготувати скумбрію в банку?
Інгредієнт
2 скумбрії середнього розміру
1 морква
2 цибулини
4 горошини запашного перцю
2 лаврових листки
спеції, сіль за смаком

Для початку потрібно випатрати рибу, відріжте голову, хвіст і добре вимийте під проточною водою. Осушіть паперовим рушником і наріжте на порційні шматки.

Щоб позбавити скумбрію від специфічного рибного запаху, за півгодини до готування потрібно замаринувати рибу в невеликій кількості лимонного соку. А в саму страву додайте дрібку мускатного горіха.

Після цього потрібно натерти моркву і нарізати цибулю. Потім викласти шарами овочі і рибу в банку. Кожен шар посип сіллю і спеціями. За бажанням на дно банки можете додати картоплю.

Популярні новини зараз

Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Після накрийте банку зі скумбрією фольгою або металевою кришкою. Постав у холодну духовку, потім включіть її і запікайте скумбрію мінімум годину при температурі 180 градусів.