Сира аджика з помідорів і часнику на зиму без варіння – це не тільки смачно, але і неймовірно корисно. Рецептів приготування аджики дуже багато. Пропонуємо вам рецепт аджики без варіння, тобто холодним способом. Виходить дуже смачно!
Інгредієнт:
- 5 кг помідорів,
- 1 кг солодкого перцю,
- 16 штук гіркого перцю,
- 300 г часнику,
- 0,5 кг хрону,
- 1 склянка солі,
- 2 склянки оцту,
- 2 склянки цукру.
Приготування:
1. З перців зрізати тільки хвостики, насіння не вичищати.
Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки
Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
2. Всі інгредієнти перемолоти в м'ясорубці, включаючи насіння з перцю.
3. Додати цукор, сіль, оцет.
4. Дати аджиці постояти хвилин 50.
5. Далі розливаємо по ємностям. Кип'ятити нічого не потрібно.
6. Зберігається добре в пляшках без холодильника.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, раніше Рецепт баклажанів "по-особливому" для тих, кому не вистачає пікантності в страві. Ця закуска прикрасить будь-який святковий стіл. Її можна їсти як влітку, так і зробити заготовку на зиму.
Як повідомляє портал «Знай.иа» Мариноване асорті з огірків і помідорів на зиму: солодке і гостре в одній банці. Такий рецепт стане паличкою-виручалочкою на будь-які випадки і врятує за часів, коли буде зовсім лінь щось готувати
Також «Знай.иа " писав, що Кабачкова аджика-рецепт овочевого соусу з м'яким смаком для бутербродів і основних страв. Від класичної кабачкова аджика відрізняється м'якістю смаку і тим, що подавати її у вигляді окремого соус потрібно у великих кількостях.