Мегашвидке у приготуванні морквяне тістечко виходить неймовірно соковитим і ніжним. Від цього яскравого морквяного тістечка неможливо відірватися.

Інгредієнти:

  • 1 яєчний білок
  • 70 г м'якого сиру або густого йогурту
  • 50 г натертої моркви
  • 25 г цілозернового борошна
  • 1/2 ч. л розпушувача
  • мускатний горіх і кориця за смаком
  • 90 г м'якого сиру

Морквяне тістечко, instagram.com/pp_legko_i_vkusno

Приготування:

Для приготування коржика всі інгредієнти змішати і поставити у мікрохвильовку максимум на 3 хвилини. Розрізати готовий корж на 3 частини та дати йому охолонути. Форму для приготування коржика беріть невелику.

Для приготування крему використати м'який сир. Можна за бажанням додати підсолоджувач. Змастити кремом коржі. Полити зверху фініковим сиропом. Поставити тістечко на годину в холодильник.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Морквяне тістечко, instagram.com/pp_legko_i_vkusno

Варто зауважити, через те, що вітамін А сприяє росту, морква особливо корисна дітям. Морква також корисна тим, що містить велику кількість вітамінів і мікроелементів.

Зокрема, це вітаміни PP, A, B1, B2, B5, B6, В9, C, E, H і K, а також залізо, цинк, йод, мідь, марганець, селен, хром, фтор, молібден, бор, ванадій, кобальт, літій, алюміній, нікель, кальцій, магній, натрій, калій, фосфор, хлор та сірка. Крім того, морква не калорійна – всього 35 кілокалорій на 100 грамів.

Нагадаємо, Костянтин Грубич поділився рецептом яскравої запіканки з риби та картоплі: "Придумав миттєво". Відеорецепт приготування страви розміщено на його каналі в YouTube

Як повідомляв портал "Знай.ua", ароматний яблучний пунш, щоб зігрітись взимку: рятівний рецепт у мороз. Ідеальний напій, який легко зігріє у зимовий вечір

Також "Знай.ua" писав, салат "Вінегрет" з яблуком та йогуртом: легкий рецепт для підтримання фігури у формі. Така комбінація складників надасть салату легкості