З яєць можна приготувати безліч смачних страв, які урізноманітнять ваше щоденне меню. То ж, зовсім не обов'язково смажити їх звичним способом або готувати простий омлет.

Страви з яєць:

1. Глазунья - найпростіший варіант яєчні. Потрібно лише розбити яйця, вилити їх на сковороду і чекати, коли підсмажаться. Глазунью можна доповнити на власний смак овочами, зеленню.

2️. Скрамбл - так звана "яєчня-бовтанка". Для її приготування розбиваємо яйця в миску і збовтуємо їх віночком. Виливаємо на сковороду та перемішуємо лопаткою. Можна також готувати страву з овочами.

Омлет, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Показати ще

3. Омлет класичний. Яйця розмішуємо з молоком і борошном, випікаємо на сковороді під кришкою. Виходить пишний млинець.

4. Омлет "як в садку". Збиті яйця змішуємо з молоком і борошном. Випікаємо страву в духовці. Омлет в результаті виходить схожий на пишну запіканку.

5. Омлет пуляр. Білки окремо збиваються до піків. Спочатку на сковороду відправляємо збиті жовтки, зверху білки. Готовий омлет складаємо навпіл.

Яйця, фото з відкритих джерел

6. Омлет-каша. За принципом приготування схожий на скрамбл, але з додаванням молока.

7. Яйце пашот. Яйце розбивається в гарячу воду, виходить кремоподібний жовток, оповитий пелюстками білка. Його можна покласти на тост, виходить дуже смачно.

8️. Варені яйця. Здавалось би, простіше не придумаєш, проте їх можна розрізати навпіл і покласти зверху будь-яку начинку. Наприклад, паштет, ікру, помідори тощо. У результаті у вас вийде збалансований сніданок.

Нагадаємо, Костянтин Грубич поділився рецептом яскравої запіканки з риби та картоплі: "Придумав миттєво". Відеорецепт приготування страви розміщено на його каналі в YouTube

Як повідомляв портал "Знай.ua", ароматний яблучний пунш, щоб зігрітись взимку: рятівний рецепт у мороз. Ідеальний напій, який легко зігріє у зимовий вечір

Також "Знай.ua" писав, салат "Вінегрет" з яблуком та йогуртом: легкий рецепт для підтримання фігури у формі. Така комбінація складників надасть салату легкості