Зараз ми з вами навчимося готувати апетитні курячі стегенця в духовці, які практично не вимагають сил і умінь для приготування, але порадують своєю появою на столі.

З інгредієнтів нам знадобляться курячі стегна в кількості 400 грам, одна чайна ложка приправи для курки, 100 г.ріпчастої цибулі, півтори-дві чайні л. гірчиці в зернах. Також потрібен майонез-50 грам, 30 грам рослинного масла, і сіль з перцем за смаком.

Приготування починається з того, що вам слід промити курячі стегенця, а потім посолити і поперчити за смаком, додаючи спеції для курки. На наступному етапі необхідно ріпчасту цибулю нарізати півкільцями і згодом викласти фольгу на форму для запікання. На неї викладається шар цибулі, який потрібно полити рослинним маслом. Далі на цибульну подушку розподіляються курячі стегенця, додатково Змащені зерновою гірчицею.

Курячі стегна, скріншот: Youtube

І в кінці потрібно тільки полити курячі стегенця майонезомі відправити їх запікатися в духовку, розігріту до 180 ºC духовку. Блюдо буде готуватися протягом 35-40 хвилин.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показати ще

Приємного апетиту!

Нагадаємо, тефтелі з гречки готуються без м'яса: смачний рецепт для тих, хто стежить за фігурою. Дешевий дієтичний рецепт для всієї родини.

Як повідомляв "Знай.ua", ароматний яблучний пунш, щоб зігрітися взимку: рятівний рецепт в мороз

Знай.ua писав, такий рецепт супу з брокколі сподобається навіть тим, хто терпіти не може овочі. Час підготовки: менше 30 хвилин. Час приготування: 30 хвилин. Порції: 2