Рисово-гречані котлети - цікавий кулінарний експеримент, який обов'язково сподобається. Здивувати когось рисовими котлетами з м'ясним фаршем і соусом навряд чи можливо. Та і звичайні гречані вже звична справа. То ж заради різноманіття спробуйте поєднати їх і не пошкодуєте.

Інгредієнти:

  • Крупа гречана - 50 г
  • Рис - 50 г
  • Часник - кілька зубчиків
  • Зелень - за смаком
  • Морква - 1 шт.
  • Цибуля - 1 шт.
  • Манка - 2 столові ложки.

Гречка, скріншот відео

Приготування:

Рис і гречку відварити і подрібнити в блендері з 2-ма часточками часнику і пучком зелені. Порізати дрібно невелику цибулину і 1 морквину потерти на великій тертці. Потушкувати. З'єднати з рисово-гречаним фаршем.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Астролог побачив у травні "лихо" для України

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

Показати ще

Тепер додати 2 столові ложки манки і залишити ненадовго для того, щоб манка набухла. Посолити та поперчити на свій смак. З готового фаршу зліпити котлетки, обваляти їх в борошні та обсмажити на рослинній олії.

Нагадаємо, Костянтин Грубич поділився рецептом яскравої запіканки з риби та картоплі: "Придумав миттєво". Відеорецепт приготування страви розміщено на його каналі в YouTube

Як повідомляв портал "Знай.ua", Грубич показав, як готувати різдвяну підливу із сушених грибів: до вареників і каш на Святвечір. Костянтин Грубич показав універсальну страву

Також "Знай.ua" писав, 5 смачних закусок: накриваємо святковий стіл без зайвих витрат. Святковий стіл передбачає велику кількість закусок і салатів. Пропонуємо рецепти на швидку руку, щоб без зайвої мороки накрити домашній стіл на Новий Рік.