У Росії перенесли запуск залізничного сполучення по Кримському мосту з грудня 2019 року на червень 2020 року. Експерт бачить причину такого рішення у численних порушеннях будівельних норм.

Відтермінування старту залізничного сполучення по Кримському мосту прокоментував гідрогеолог, кандидат геолого-мінералогічних наук Юрій Медовар. Він висунув свої припущення, вказавши на ймовірні причини перенесення запуску залізничних перевезень.

Кримський міст

"У Радянському Союзі був СНиП (будівельні норми) - це основи, за якими все будувалося. Порушення СНиП призводило до кримінальної відповідальності. Так ось, в цих правилах було написано, що в сейсмічних районах арочні мости можуть будуватися тільки на скельній основі", - зазначив Медовар. Юрій Медовар

Фахівець переконаний, що будівництво кримської переправи здійснювалося із серйозними порушеннями будівельних норм. А це, на його думку, неминуче спричинило ланцюг супутніх проблем. Юрій Медовар заявив, що міст обов’язково впаде і навіть пояснив причину "прийдешньої катастрофи".

Популярні новини зараз

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Показати ще

Кримський міст

"Уявіть собі, якщо грюкне грязьовий вулкан, глина підніметься вище і піде з-під опори, і опора звалиться. Вона ж стоїть п'ятами на глині, і це досить серйозна річ насправді", - каже гідрогеолог. Юрій Медовар

Фахівець додав, що поки міст стоятиме, проблем буде з'являтися все більше.

Нагадаємо, раніше повідомили, що катастрофа у Криму станеться через бездарне управління півостровом

Як повідомляв портал "Знай.ua", Кримський міст руйнується

Також "Знай.ua" писав, що на Кримському пляжі з'явився незвичайний гість