Про це пишуть Коментарі.

Фізичну розправу над відомою в Дніпрі активісткою і правозахисницею Наталією Єшонкуловою могли замовити глава міста Борис Філатов і його бізнес-партнер Геннадій Корбан. Таку думку висловив голова ГО "Рух за громадську справедливість" Геннадій Бутенко.

Зазначимо, що інформація про побиття Ешонкулової з'явилася в мережі від самої активістки 15 Липня. Жінка зазначила, що на неї напали двоє невідомих. У правозахисниці діагностовано струс мозку, зламаний ніс і вибито кілька зубів. Також вона отримала безліч порізів обличчя.

На думку Геннадія Бутенка, таку фізичну розправу над Наталією Ешонкуловою могли замовити люди, нібито пов'язані з мером Дніпра Борисом Філатовим. Представник "руху за громадську справедливість" вважає, що це, ймовірно, було зроблено, щоб терміново перекинути увагу дніпрян від проблем, які реально існують в місті.

"Муніципали Філатова ("Муніципальна варта" — ред.) побили журналістів двох каналів, дівчина в центрі міста провалилася в яму з водою і дивом не потонула, кожен день по 5-10 провалів грунту по всьому місту. Розуміючи ситуацію, їм потрібно було терміново перекинути увагу жителів міста на іншу ситуацію і тут побили Наташу Ешонкулову", - стверджує Бутенко.

Популярні новини зараз

Астролог побачив у травні "лихо" для України

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

Також він звернув увагу на те, як швидко медіа, орієнтовані на місцеву владу Дніпра, підхопили і розкрутили тему побиття активістки.

"Відразу включилися всі куплені Корбаном і Філатовим ЗМІ, фількіни боти почали масово коментувати під постом Ешонкулової, роблячи у всьому винуватим Петровського, який взагалі не знає, хто така Ешонкулова. Сакральна жертва...",- додає Геннадій Бутенко.

Представник громадської організації поки чекає реакції поліції на побиття активістки. Також Бутенко сподівається на здійснення правосуддя щодо дій міського голови Дніпра Бориса Філатова і бізнесмена Геннадія Корбана.