У Дніпрі невідомий водій збив на смерть дівчину і втік.

Про подробиці події розповідає видання "Інформатор".

Повідомляється, що інцидент стався близько 17:00 в суботу, 16 січня, навпроти заправки WOG на вулиці Донецьке шосе в Дніпрі. Невідомий водій на смерть збив 30-річну жінку і зник з місця події в напрямку Підгороднього. Переходила дівчина дорогу або ж йшла вздовж узбіччя-невідомо.

Очевидці повідомляють, що автомобіль був чорного кольору, можливо, з пошкодженим бампером справа. Поліція розшукує машину підозрюваного, а також з'ясовує всі деталі події. У місті оголосили план "Перехоплення".

В результаті інциденту правоохоронці перекрили праву крайню смугу руху на Донецькому шосе в напрямку Підгороднього. На місці працювали співробітники поліції, слідчо-оперативна група та судмедексперти.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

ДТП / фото: Інформатор

ДТП / фото: Інформатор

ДТП / фото: Інформатор

Нагадаємо, що у Дніпропетровській області розкрили групу поліцейських, яка змушувала місцевих жителів скоювати злочини за гроші або наркотичні речовини.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі спіймали жителя сусідньої області, який" торгував тілом " за 1500 гривень. Він пропонував інтимні послуги мешканкам міста.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі в одному з районів міста чоловік побив перехожого і відібрав у нього куртку.