З'явилися нові подробиці жорстокого вбивства під Дніпром, де хлопця спочатку катували, після чого підірвали петарду у нього в роті.

Про нові деталі справи розповіли родичі загиблого, передає "Форпост".

Відомо, що жорстоке вбивство сталося в місті Павлоград Дніпропетровської області в ніч на 3 січня 2021 року. Згідно з попередньою експертизою, хлопець загинув від нанесення тяжких тілесних ушкоджень.

Журналісти видання поспілкувалися з родичкою хлопця – Ольгою, яка розповіла деякі подробиці розслідування.

На даний момент рідні переживають, що їх справою займається молода і недосвідчена слідчий. Вони пишуть звернення до Києва, щоб їм надали більш досвідченого правоохоронця, адже справа досить серйозна.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

Показати ще

Рідні також переживають, що поліція може звинуватити у вбивстві того, хто до цього не причетний. Наприклад, поліція проводить обшук і записала в число підозрюваних хлопця, який вже давно не проживає за вказаним місцем і не спілкувався із загиблим. У нього є алібі, яке можуть підтвердити його дружина, діти і сусіди. Близькі загиблого не можуть зрозуміти, чому саме цей хлопець потрапив під підозру.

Також залишається незрозумілим питання, чому справі інкримінували ч.2 ст. 121 КК України (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого), в той час, коли повинні були провести за ч. 4 ст. 115 КК України (Умисне вбивство з жорстокістю).

Обережно! Фото 18+

Ольга розповідає, що з самого першого дня розслідування поліція не хоче ставати на їхній бік і визнавати родичів і загиблого потерпілою стороною. Рідні неодноразово зверталися на гарячі лінії, писали заяви і скарги, щоб правоохоронці таки зайнялися їх справою і знайшли дійсно винних у смерті Олександра.

Єдине, що в цій ситуації передбачає родичка, що за спиною катів можуть стояти серйозні захисники тому слідство затягується і все просувається настільки складно. Ольга вже тричі зверталася на гарячу лінію. Вона повідомила, що інформацію про тих, хто міг і мав підстави вбити Олександра. Сьогодні важливо, щоб слідство швидко відреагувало на нові деталі, які мають рідні.

Нагадаємо, що чоловік з Львівської області підірвав себе петардою.

Як повідомляв портал Знай.иа, юний франківчанин жорстоко розправився з найріднішими і похвалився в мережі - "ловіть мене, копи!".

Також Знай.иа писав, що 15-річна буковинка зважилася на страшне, батьки посивіли за секунди.