У Дніпрі соціальні служби намагалися допомогти чоловікові, який багато років живе під кіоском.
Про це повідомляє"ДніпроTV".
Нещодавно у Дніпрі помітили чоловіка, який неодноразово ночував під кіосками. За словами місцевих жителів зовні цей чоловік не схожий на п'яницю і виглядає досить доглянуто. Містяни хотіли допомогти цьому чоловікові і тому працівники центру соцзахисту Дніпра відреагували і спробували знайти чоловіка.

Майже щодня Борис приходить під один і той же кіоск на вулиці Метробудівській і просто сидить, а іноді навіть ночує. Але продавщиця з ларька каже, що не бачила його кілька днів.

" Він мені сказав, що він з Прибалтики, я латиш. Він був або секта якась, або організація, не знаю. Але чистенький завжди був, доглянутий, випраний, свіженький, а зараз він здався, він зігнувся більше. Позавчора він був, вчора його тільки не було, а так кожен день тут, але він же іноді і ночує. Вже почали нервувати, чому ж ти ночуєш? Холодно", - розповів продавщиця кіоску біля якого живе чоловік.

Біля кіосків працівники соцслужб не знайшли чоловіка, тому спробували пошукати його в церкві, в якій його частенько бачили, але безрезультатно. Тому соцпрацівники залишили свої координати в кіоску і в церкві, щоб вони передали їх чоловікові і він міг до них звернеться за допомогою.

Нагадаємо, раніше у Харкові домушника розчавило холодильником, який він хотів вкрасти.

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Як повідомляє портал "Знай.ua" у київському парку знайшли вбиту дівчину, копи губляться в здогадах - " Допоможіть дізнатися!"

Також "Знай.ua" писав, що на Буковині знайшли тіла безвісти зниклих чоловіків-копи підозрюють найстрашніше.