У Дніпрі в одному з секонд-хендів мережі Diskont Place почали продавати продукти.

Про це передає "Дніпровська панорама", посилаючись на групу "Чечелівка Дніпра " у Фейсбуці.

Побачене шокувало покупців. Ніхто навіть не міг і подумати про те, що в подібному магазині почнуть продавати їжу.

фото: Дніпровська панорама

Як виявилося, це не фейк, а цілком реальний факт, який відбувається насправді. У секонд-хенді дійсно почали продавати продукти. На сьогоднішній день на вибір у покупців тільки заморожена риба хек і копчена ковбаса. Замовлення приймає старший продавець.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

фото: Дніпровська панорама

За словами дівчини, риба і ковбаса хорошої якості, не зіпсована. Звідки поставки, вона точно не знає, каже, що начебто з оптової бази. Але товар українського виробництва.

"Товар наш вітчизняний. Правда, бажаючим дрібні замовлення поки робити не вийде - риба тільки від 10 кг"— - розповіла продавець.

фото: Дніпровська панорама

фото: Дніпровська панорама

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "Добрі" Франківчани зганьбилися в соціальному магазині: такий мотлох не нап'ялить навіть бездомний. Волонтери соціального магазину в Івано-Франківську викидають у сміття третину речей, які приносять мешканці міста. Це відбувається тому, що деякі Франківчани приносять непридатні для використання речі.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Футболка з Гітлером-головна новинка Одеського магазину: як рок-зірка з туром по містах. Один з одеських магазинів обзавівся футболкою, на якій зображений нацистський малюнок. Її помітили в одному з секонд-хендів.

Також «Знай.иа " писав, що Бризки скла і закривавлена голова-завезення товарів в українському "Секонді" закінчився катастрофою. В у магазині лопнула вітрина і засипала осколками відвідувачів.