У Нікополі вагітна Військова зіткнулася з недобросовісними маршрутниками.

Про наболіле розповіла Світлана в групі "Типовий Нікополь" у Фейсбуці.

Як виявилося, коли дівчина перебуваючи у формі та поспішає на службу, то її ігнорують маршрутники і проїжджають повз. При цьому якщо дівчина одягнена "по громадянці" таких проблем немає.

Світлана пояснює це тим, що маршрутники не люблять возити пільговиків. Дівчина навіть готова платити за свій проїзд і закликає водіїв до розсудливості.

"Передаю привіт водіям маршруту 1, Які коли я по громадянці - набивають повну маршрутку, і не соромляться брати стоячи, а коли за формою, в положенні поспішаю на службу то проїжджають повз... P. S. ніколи не сперечалася з вами, якщо так важко вам Я заплачу 6 грн, мені здоров'я і нерви важливіше. Тільки зупиняйтеся, жлоби",- поскаржилася Світлана.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

" На жовтому 16а вічно не задоволений водела теж завжди проїжджає повз. Бідний стане на 6 грн", " А може це він віддає знак поваги людям у військовій формі", " Я в Лозовій на ППД. Така ж ситуація! Водія не вважають за потрібне зупинитися якщо ти за формою....", " Пропоную стояти і махати грошима на зупинці у формі)", " Запам'ятай, ми для них як червона ганчірка для бика!", " Зараз водії не хочуть отримувати штрафи", " Якщо вони мають безкарне нахабство кричати на чужу дитину тільки тому, що він з багатодітної сім'ї, то що їм військові, жінки, вагітні.... і т. д.", " Та багатьом водіям по*ер на дітей, людей похилого віку інвалідів і це буде походу нескінченно. Ось у Дніпрі ввечері дівчинку інваліда вигнав з автобуса! ", " Дуже соромно за наше суспільство", - коментували користувачі Мережі.

Нагадаємо, в однією з дніпровських маршруток водій курив за кермом. За це він був звільнений з роботи.

Інцидент стався 9 грудня в маршрутці №118. Саме там пасажири застали водія, що палить за робочим місцем.

У телеграм-каналі Департаменту транспорту опублікували відео з водієм маршрутки, який курив прямо під час руху, при цьому в одній руці він тримав тліючу сигарету і притримував кермо, а другий видавав здачу за проїзд і перемикав передачі. І водія не бентежили пасажири, які в цей момент перебували в салоні.

Реакція Департаменту транспорту міськради була швидкою. Водія, який курив за кермом, вже знайшли. Його вирішили звільнити з посади.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Львові водій-псих затиснув хлопчину в дверях тролейбуса: "читати не вмієш?"

Як повідомляє портал «Знай.иа» На Буковині кондуктор викинув бабусю з тролейбуса, зла бракує: "Нам померти?"

Також «Знай.иа " писав, що У Харкові пенсіонера затиснуло в дверях маршрутки, водій не поспішав рятувати: "тобі повернеться!"