Військовослужбовці з Дніпра записали вітальний кліп на честь Дня Збройних сил України.

Читайте Знай в Google News!

Детальніше про це розповідає прес-служба Центрального територіального управління Національної гвардії України в Facebook.

Військовослужбовці Центрального територіального управління Нацгвардії України та повітряного командування "Схід" Збройних сил України з Дніпра записали музичну композицію "Разом", яку доповнили відеокліпом. Пісня відображає патріотичний дух захисників країни і підтримує тих, хто зараз воює на фронті.

Зйомки відеокліпу пройшли в музеї "Громадянський подвиг Дніпропетровщини в подіях АТО", який є філією Дніпропетровського історичного музею імені Дмитра Яворницького. Як зазначає прес-служба, всі інструменти і приміщення, в яких відбувалися зйомки, були дезінфіковані, а учасники отримали негативний тест на коронавірус.

Популярні новини зараз

Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що український воїн "зловив" ворожу кулю: окупанти стріляють з гранатометів прямо з ранку.

Як повідомляв портал Знай.иа, про харків'янина з позивним "Самурай" зняли документальний фільм. Чоловік провів на фронті чотири роки. Після повернення отримав діагноз "посттравматичний розлад" і довго не міг знайти роботу.

Також Знай.иа писав, що в окупованому Луганську почали призов до російської армії. Студент розповів, що йому загрожують "великими проблемами".