У Дніпрі дівчинку-дев'ятикласницю жорстоко побили в школі, а після зробили винуватою.

Про це розповіла мати постраждалої вчителька Тетяна Журинська на своїй сторінці у Фейсбуці.

Повідомляється, що конфлікт стався в одній з приватних шкіл Дніпра між учнями. Там хлопчик розбив чашку об голову дев'ятикласниці.

Як виявилося, батьки постраждалої дитини працювали в цій же школі. 19 листопада викладачка образотворчого мистецтва зателефонувала мамі Христини з проханням дозволити зашити рану на голові доньки, при цьому запевняла жінку, що рана не серйозна.

"Запевняла мене в тому, що рана дріб'язкова, доктор хороший, і мені не потрібно приїжджати. Я не погодилася, і тут же опинилася у відділенні нейрохірургії на Космічній. Там мені в руки впала дочка в залитій кров'ю одязі з величезною раною на голові, без значного пасма волосся”, - розповідає Тетяна.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Заплакана дитина розповіла, що вона прийшла на перерві в клас до своєї подруги поговорити. Але однокласнику подруги не сподобалося присутність Христини в їх класі. І він сказав їй покинути приміщення, на що школярка в жартівливій формі попросила його вести себе більш ввічливо. У відповідь в неї полетів стілець. Коли юний кривдник зрозумів, що кинутий ним предмет не потрапив "в ціль", він взяв чашку і вдарив Христину по голові.

"Шов довжиною 7 сантиметрів. Нейрохірург попередив, що удар був дуже сильним і рана набагато складніше, ніж здалася на перший погляд. Чашка зрізала частину волосся під час удару. Ще частину волосся зрізав нейрохірург при наданні допомоги”, – пише Тетяна Журиньска.

фото: Тетяна Журінська / Фейсбук

Але саме "веселощі" для сім'ї почалося пізніше. Керівництво школи не вибачилося перед сім'єю Журінскіх, більш того, пригрозило їм звільненням у разі написання заяви в поліцію.

Школяр, який вдарив Христину, виявився сином завуча і стверджує, що дівчинка сама винна і спровокувала його.

“Але адміністрації школи цього здалося недостатньо, вони не зупинилися на тому, що залишили Христину побитою і винуватою, без будь-яких вибачень з боку школи або нападника.
Тепер організована цькування за участю групи людей, які від імені адміністрації школи STEAM методично проходять весь список наших друзів в Facebook, розповідаючи тонни брехні про те, які Тетяна і Рустам покидьки, а Христина-брехунка, що тероризувала нещасного хлопчика з першого дня навчання”– - додала Тетяна.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Діти на карантині стали частіше сидіти в Інтернеті: як захиститися від булінгу та секстингу в мережі

Як повідомляє портал «Знай.иа» Вихователька накинулася на 3-річну дитину прямо в роздягальні: "будеш сидіти без штанів"

Також «Знай.иа " писав, що Як попередити булінг і швидко стати своїм серед чужих: шпаргалка для кожного