Блогер з Дніпра Анна Алхімова двічі робила операції - для збільшення і корекції грудей. Одна була в Туреччині, друга в Україні.

Про це передає ТСН.

Як розповіла дівчина, то ідея поставити імпланти прийшла до неї після народження сина, оскільки після пологів груди набрякли і обвисли. Спочатку хірургічне втручання було після пологів, а потім - після годування.

Чоловік Анни відмовляв її від операції, оскільки переживав за неї. Зараз же результат йому подобається, але він закликає, щоб Анна більше не лягала під ніж хірургів.

За словами блогера, після першої операції їй було боляче кілька днів, а після другої, яка пройшла в Дніпрі - біль пройшов практично відразу і Анна на другий день поїхала додому.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

"Один день мені було дуже погано, а потім на другий день я вже пішла на шопінг, але руки все одно не могла підняти. Дуже-дуже боляче"— - згадує свій досвід Алхімова.

Анна зізналася, що перед першою операцією їй було страшно, а ось друга пройшла відмінно.

"Мене не попередили, що всі говорять по-англійськи. Ніхто мене в реанімації не підходив, це була жесть. Друга операція - я взагалі не хвилювалася. Я відкрила очі, зрозуміла, що я можу дихати, мені не погано, я ворушуся, піднімаю руки. Друга операція - просто кайф"— - згадує вона.

Першу операцію Анна зробив у Туреччині. Українські медики не хотіли братися за роботу через те, що було багато складних моментів. Операція зайняла 4 години.

Також Анна розповіла і про вартість операцій. Перше втручання обійшлася їй в 4 тисячі доларів США, а друга — 7 тисяч євро. Така велика різниця в ціні через те, що блогеру поставили ультралегкі імпланти.

"Я робила підтяжку. В Україні дорожча операція, ніж за кордоном. Але вони того варті"— ділиться враженням Анна.

Що стосується реабілітації після, то блогер з Дніпра 6 тижнів носила корсет, який було заборонено знімати, адже потрібно, щоб імплант прижився і отримав правильну форму.

Після другої операції пройшло близько 4 місяців, і поки при русі у неї є певні відчуття, але з часом це проходить.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "Не влаштовуйте з**ч": скандальна блогерша з Дніпра Анна Алхімова вперше розповіла про розрив з чоловіком

Як повідомляє портал «Знай.иа» Сама перероблена з "пацанок" розповіла, скільки коштує "накачати" груди: краще присядьте

Також «Знай.иа " писав, що Модель з величезними грудьми вирішила перегнати Кім Кардашьян соковитим " багажником"