Ведучий і шоумен Руслан Сенічкін познайомив зі своєю маленькою племінницею.

Про це передає пресслужба телеканалу «1+1».

Тепер у житті Сенічкіна з'явилася ще одна "головна жінка". До мами Віри Антонівни і двом сестрам — Ані і Тані — додалася племінниця Ніка.

Ніці всього п'ять років, але вона вже захоплюється танцями і гімнастикою. І навіть участь у змаганнях. Захоплення танцями з'явилося у дівчинки після того, як вона відвідала один з ефірів шоу «Танці з зірками», де Руслан брав участь.

Руслан Сенічкін, фото: Фейсбук

Популярні новини зараз

Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів

Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію

Показати ще

"Ніка - скарб всієї нашої родини. Дуже обдарована і талановита. Моя сестра Таня і тато Ніки — Роман — дають племінниці можливість розвиватися у всіх напрямках. А цікавить її буквально все, зокрема, дуже подобається танцювати"— розповідає Руслан.

Зірковий дядько дівчинки хоче думати, що саме він надихнув її розвиватися у всіх напрямках.

Руслан Сенічкін, фото: Фейсбук

Одним з хобі Ніки є кулінарія. Малятко із задоволенням допомагає мамі займатися готуванням. Також вони готують за рецептами самого Сенічкіна.

Як розповів Руслан, то Ніка дуже любить, коли він приїжджає до неї в гості. І кличе його Дядько Панда. І кожен раз знайомить його зі своїми новими іграшками.

Як і Руслан, дівчинка обожнює панд і єнотів.

Руслан Сенічкін, фото: Фейсбук

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Незвичайне виконання гімну, історії героїв року та урок під відкритим небом: чим здивує День Незалежності 2020

Як повідомляє портал «Знай.иа» Чарівники" Здійсни мрію "зробили з 15-річної дівчинки "Роксолану": "Запам'ятається їй на все життя"

Також «Знай.иа " писав, що На брудершафт із Зеленським? Ротару, Сумська, Барбір і Сенічкін показали казкові кадри Різдва в Карпатах