У Дніпро пройшов благодійний ярмарок для нужденних. Адже на ній будь-який бажаючий міг взяти необхідну йому річ.

Про це передає Інформатор.

Також організатори заходу повідомляють, що до них можна приносити і свої речі, які вам вже не потрібні, але які можуть врятувати когось іншого.

Акція відбулася в Придніпровську вчора, 16 листопада. Тепер організатори планують провести подібну акцію на житловому масиві Ігрень. Анонси наступного ярмарку опублікують тут.

благодійний ярмарок, фото: "Армія Порятунку в Дніпрі"

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Обов'язковою умовою участі в ярмарках є наявність захисної маски, і дотримання правил карантину.

Організаторами заходу виступає відділення "Армії Порятунку в Дніпрі".

Вони знаходяться за адресою: Героїв Крут, 17. Саме сюди всі бажаючі можуть принести щось в дар. Зараз багатьом необхідні зимові речі - светри, куртки, шапки, шарфи і рукавички, а також лінійне взуття. Іграшки, книжки, техніка і взагалі все-все точно знайде свого господаря.

Простягніть руку допомоги тому, хто потребує її.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Мелітополі понад 60 городян отримали безкоштовні велосипеди в рамках благодійної акції від Фонду " Маріам". Нещодавно БЛАГОДІЙНИЙ фонд "Маріам" отримав вантаж з Німеччини від Елізабет Кунц, в якому знаходився одяг, засоби особистої гігієни, посуд, засоби реабілітації і навіть меблі. Все це фонд роздав найбільш нужденним категоріям населення.

Як повідомляє портал «Знай.иа» БЛАГОДІЙНИЙ фонд Цукерберга звинуватили в расовій дискримінації. Колишній співробітник ініціативи Чана Цукерберга подає скаргу через расову дискримінацію, стверджуючи, що благодійна організація недоплачує і недостатньо просуває по службі темношкірих співробітників.

Також «Знай.иа " писав, що Батько з сином із Закарпаття зважилися на неймовірне заради малюків з інвалідністю - по стопах Комарова з "Світ навиворіт". Закарпатці вирішили об'їхати світ і зібрати гроші, щоб полегшити життя малюків з інвалідністю