Увечері 15 листопада в Дніпрі невідомі побили жінку і відібрали пакет з речами.

Про це повідомила пресслужба патрульної поліції в Дніпропетровській області.

Повідомляється, що після нападу постраждала зателефонувала в поліцію і повідомила, що на проспекті Поля в Дніпрі група чоловіків побила її і відібрала пакет з речами.

На місце події миттєво прибули правоохоронці, який чергували неподалік. Заявниця повідомила їм прикмети грабіжників і вказала, що бачила, як вони сіли в маршрутку.

фото: Патрульна поліція

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Інформація про злочинців була передана всім екіпажам і незабаром правоохоронці зупинили автобус, в якому знаходилися підозрювані. Їх вивели з салону і при поверхневому опитуванні виявили пакет з речами постраждалої. Чоловіків доставили в Дніпровський відділ поліції.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Під Тернополем озвірілий Ромео проломив дві голови через ревнощі- " тільки моя!" На Тернопільщині судитимуть 23-річного жителя Підгаєцького району, який жорстоко побив двох молодих людей 22-річного та 17-річного жителів сусіднього села.

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Дніпрі неадекват накинувся на Матусю з маленькими крихітками: "вирвав дзеркало і ліз в машину". Чоловік накинувся на автомобіль жінки.

Також «Знай.иа " писав, що Під Дніпром озвірілий школяр побив і пограбував пенсіонера - висадив двері ногою. Школяр зі спільником жорстоко побили і пограбували чоловіка. Зловмисники вибили двері, стягнули з дивана пенсіонера, повалили на підлогу і жорстоко побили палицею.