У Дніпрі з 14 листопада не буде введений "карантин вихідного дня", оскільки в міській комісії ТБЧС не зібрався кворум для прийняття рішення.

Читайте Знай в Google News!

Детальніше про це розповів міський голова Борис Філатов на своїй сторінці в Facebook.

Відомо, що з 14 листопада рішенням Кабінету Міністрів в Україні було прийнято рішення про введення "карантину вихідного дня", який передбачає закриття всіх закладів по суботах і неділях, крім критичної інфраструктури.

Однак, не всі міста України погодилися з рішенням Кабміну і скасували постанову на місцях. Так само сталося і в Дніпропетровській області. За словами Бориса Філатова, Дніпро і область входять до трійки регіонів України з найнижчою захворюваністю на COVID-19.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

Пост Бориса Філатова в Facebook / скріншот

Міський голова пояснив, що на практиці рішення Кабміну реалізувати не вдалося, оскільки міська комісія ТБЧС захворіла і не змогла зібрати кворум для прийняття рішення.

Пост Бориса Філатова в Facebook / скріншот

Наприкінці Борис Філатов побажав усім бізнесам гарних вихідних, проте звернув увагу на необхідність дотримання масочного режиму. І попросив городян купити хоч щось у підприємців в ці дні.

Пост Бориса Філатова в Facebook / скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що мер Дніпра Борис Філатов звинуватив мафію в крадіжці перемоги.

Як повідомляв портал Знай.иа, міський голова Дніпра Борис Філатов вийшов з відпустки за свій рахунок, взятого на час виборчої кампанії.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі за попередніми підрахунками Борис Філатов набрав найбільшу кількість голосів, що дозволяє йому залишатися в кріслі мера наступні 5 років.