На Дніпропетровщині в місті Нікополь з'явиться гуртожиток для котиків.

Про це передає NikopolNews.

Місцеві жителі власними силами вирішили побудувати Котячий будинок., який буде розрахований на 6 "персон". Цікаво, що дві кімнати зробили суміжними, а 4 роздільними.

У будиночку є навіть теплі підстилки на час холодів. Як пише видання, місцеві жителі дуже добре доглядають за дворовими котами, годують і стежать за їх здоров'ям, але все ж дах над головою їм не завадить.

Імпровізований кото-будинок знаходиться за адресою Отаманської, 8.

Популярні новини зараз

Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

фото: NikopolNews

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше На Львівщині звільнили ведмедя Михайла, якого 12 років утримували на території готельно-ресторанного комплексу Шепільська в жахливих умовах. Власники тварини постійно обманювали відвідувачів і говорили про те, що з ним добре поводяться. Насправді ведмедя тримали в крихітному вольєрі і всіляко над ним знущалися.

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Харкові живе пес Тофік, який жертвує свою кров іншим собакам Центру поводження з тваринами протягом двох з половиною років. За цей час чотирилапий врятував життя 32 тварин.

Також «Знай.иа " писав, що у Львові планують збудують притулок для тварин з ветеринарною клінікою та грумінг-салоном. При цьому мер міста Андрій Садовий зазначив, що у Львові працює кращий в Україні центр Адопції при ЛКП «Лев», який також займається бездомними тваринами.