Дніпропетровська медична академія МОЗ України увійшла до ТОП-25 університетів світу.

Академія увійшла до рейтингу в 2 категоріях: "Міжнародні спільні публікації" та "Спільні публікації з індустрією".

Про це повідомив генеральний директор директорату вищої освіти та освіти дорослих Олег Шаров.

Також до топ-25 потрапили ще три українські університети: Харківський національний економічний університет імені Семена Кузнеця, державний університет " Житомирська політехніка " та Національний університет "Львівська політехніка".

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Тернопільський національний медичний університет імені І. Горбачевського цього року посів третє місце серед медичних і фармацевтичних закладів країни, а також, в загальному рейтингу він опинився на 25 місця з 200.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Кращі вузи Англії, Франції та США: де навчаються діти міністра МОЗ Степанова та голови НБУ Шевченка.Українські vip-чиновники не шкодують грошей для навчання своїх дітей і відправити нащадка в один з кращих навчальних закладів світу - звична практика для можновладців. Тому українська "золота молодь" найчастіше гризе граніт науки не вдома.

Також «Знай.иа " писав, що Український Католицький університет у Львові став найкращим приватним закладом вищої освіти. Ресурс " Освіта.ІА " представив приватні вузи, що зайняли найвищі місця в рейтингу вищих навчальних закладів України 2020 року. Також до трійки кращих увійшов Львівський торговельно-економічний університет. А п'ятим у рейтингу став Львівський медичний інститут.