У Дніпрі 80-річна пенсіонерка сиділа на підвіконні на восьмому поверсі. Жінка намагалася вчинити суїцид.

Про це повідомила пресслужба ГУ ДСНС у Дніпропетровській області.

Виклик рятувальникам надійшов вранці 10-го листопада близько 11-ї ранку.

На місце терміново направили 6 фахівців чергового відділення 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини з автодрабиною.

"Прибувши за вказаною адресою, фахівці Служби порятунку" 101 " з'ясували, що пенсіонерка 1940 року народження, сидить у вікні на восьмому поверсі дев'ятиповерхового житлового будинку. Зі слів свідків події, бабуся погано чула і була дезорієнтована",- написано в повідомленні.

Популярні новини зараз

Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Рятувальники миттєво розгорнули автодрабину і піднялися до бабусі і обережно штовхнули всередину квартири. Потерпілу у присутності родичів передали працівникам "швидкої допомоги".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше у Києві співробітники правоохоронних органів врятували пенсіонерку від самогубства. Жінка була всього за крок до самогубства. Через кілька хвилин на місце прибули співробітники правоохоронних органів. Ті вирахували квартиру, в якій знаходиться жінка, але, двері їм відкривати вона відмовилася. Патрульному вдалося залізти пожежними сходами на поверх вище, і після нетривалої розмови допоміг їй злізти назад в кімнату.

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Києві патрульні врятували 20-річну дівчину, яка хотіла накласти на себе руки. На балконі 25-го поверху очевидець помітив людину, що сидить на перилах, яка звісила ноги вниз. Свідок дуже злякався і відразу викликав поліцію.Піднявшись до дівчини, поліцейські заговорили з нею, щоб налагодити контакт. Підібравши відповідний момент, інспектор схопив дівчину і перетягнув в безпечне місце.

Також «Знай.иа " писав, що У місті Перещепине Дніпропетровської області поліцейські врятували жінку, яка намагалася стрибнути з даху. У поліцію повідомили про жінку, яка сиділа на краю недобудованої будівлі і кричала, що збирається стрибнути вниз. Прибувши на місце, правоохоронці почали вести з жінкою переговори і, встановивши контакт, схопили її за руку, відтягнули від краю недобудови і безпечно спустили з даху.