Вчора, 10 листопада, Дніпро відвідав міністр охорони здоров'я України Максим Степанов.

Почалася "ревізія" з обласної лікарні імені Мечникова. За словами Степанова, в цій клініці 190 ліжок. Тут він поспілкувався з медиками і подивився стан і забезпечення лікарні.

Крім Мечникова, Степанов відвідай 4-ю міськлікарню, 16-ю і Слобожанську центральну лікарню. Це все ті клініки, де лікують коронавірусних хворих.

Загалом у Дніпропетровській області є 4 368 ліжок у 28 лікарнях, які визначені для лікування хворих на COVID-19.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

В цілому, на сьогодні в Дніпропетровській області пацієнтів з коронавірусом готові приймати 25 медичних установ.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Глава Міністерства охорони здоров'я України Максим Степанов закликав не розводити паніку через паузу для планових госпіталізацій. За словами міністра, на нього обрушилися так звані "експерти" зі шквалом критики через те, що люди нібито не зможуть лягти на операцію, ризикуючи своїм здоров'ям.

Як повідомляє портал «Знай.иа» В Україні введуть жорсткий карантин, Степанов сказав вирішальне слово: "все закриємо!"Після введення карантину вихідного дня в Україні, з 00:00 суботи і до 00: 00 понеділка по всій країні працюватимуть лише продуктові магазини, аптеки, заправки для автомобілів, Ветеринарні аптеки та громадський транспорт.

Також «Знай.иа " писав, що Україна б'є рекорди по covid-19: Степанов розповів про ситуацію в країні. 6 листопада, Верховна Рада прийняла за основу і в цілому закон, який передбачає посилення відповідальності за перебування в громадських місцях без захисних масок. Штраф становитиме від 170 до 255 грн, його виписуватимуть на місці без жодного суду.