У Дніпрі шукають 16-річного Ігоря Гаврилюка, зниклого безвісти.

Як повідомляє "Дніпро Оперативний" на своїй сторінці в Facebook, хлопець пішов з дому в неділю, 8 листопада, і досі не повернувся.

У прес-службі Національної поліції Дніпропетровської області розповіли, як виглядає Ігор Гаврилюк:

Прикмета: на вигляд 17 років, зріст 160-165 см, худорлявої статури, волосся темне, карі очі.

Був одягнений: чорний спортивний костюм, куртка.

Популярні новини зараз

Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Прохання до всіх, хто має будь-яку інформацію про місцезнаходження хлопця, повідомити за телефонами (095) 580 53 69 або "102".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше у Дніпрі зник безвісти 75-річний чоловік, який зник ще наприкінці жовтня. За оприлюдненою інформацією, 75-річний Ганієв Бетал-Гірей Магомедович пішов з дому на житловому масиві «Покровський» ще 31 жовтня, і з тих пір про його місце знаходження нічого не відомо. За словами родичів, у чоловіка є серйозні проблеми з пам'яттю.

Як повідомляє портал «Знай.иа» на Львівщині правоохоронці розшукують безвісти зниклого пенсіонера, який вийшов з дому і не повернувся. Пропав Стефковскмй Володимир Васильович. Відомо, що чоловік 1960 року народження житель міста Червоноград, зник 26 жовтня. В даний час зв'язок з ним відсутній, місце перебування його невідоме.

Також «Знай.иа " писав, що у Києві розшукують літнього чоловіка, який вийшов з дому і зник безвісти. Родичі просять допомогти в розшуках Удовиченка Григорія Костянтиновича, 1949 року народження.Пенсіонер ще 16 жовтня вийшов з будинку в Софіївській Борщагівці, на вулиці Героїв Небесної Сотні, 32, в житловому комплексі «Львівський особняк», і досі туди не повернувся. Ніякого зв'язку зі зниклим родичі не мають.