Нова огорожа парку Шевченка пройшла випробування вандалами.

Про це повідомив начальник міської інспекції з благоустрою Руслан Мороз на своїй сторінці у Фейсбуці.

Як повідомив Мороз, то вже минув місяць з моменту монтажу чавунних декоративних елементів на першу секцію огорожі парку Шевченка.

"У зв'язку з новизною цього методу для підрядників, проліт змонтованого паркану був залишений для випробувань на вандалостійкість", - повідомив чиновник.

фото: Руслан Мороз / Фейсбук

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Показати ще

За словами Мороза, всього за місяць секція з чавунними елементами потрапила під різноманітні акти вандалізму: її штовхали ногами, залазили по ній наверх, один раз була спроба відігнути декоративний елемент ломом, кілька разів намагалися розхитати прикріплені елементи.

фото: Руслан Мороз / Фейсбук

Все це стало відомо завдяки камерам спостереження.

За місяць "випробувань" спосіб кріплення показав достатню вандалостійкість. За цей час не було втрачено жодного декоративного елемента, і з 9 листопада комунальники продовжили монтаж всіх інших секцій огорожі.

скріншот зі сторінки в Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Львові малолітки поглумилися над святинею українців - стрибали і витирали ноги, як об ганчірку. Так, стало відомо, що на Львівщині у Трускавці невідомі вчинили наругу над державним прапором. Також невідомі хулігани перекинули кілька лавок у місцевому парку.

Як повідомляє портал «Знай.иа» На Тернопільщині малолітні вандали розгромили туалет і отримали "Солдатське" покарання: "ганчірку в руки, салага!"На Тернопільщині днями невідомі змалювали громадський туалет у парку культури та відпочинку. Вони залишили на стінах і дверях кабінок написи фломастерами.

Також «Знай.иа " писав, що У Запоріжжі три маргінали споганили могили. Вони розбили пам'ятники, а причина їх вчинку абсурдна до неможливості. Все заради металевих куточків, які вони планували здати на металобрухт.