Криворожанка єдина в Україні мати, яка зі спінальною травмою народила трьох дітей.

Марина Пеікрішвілі - криворіжанка, яка ще в ранньому дитинстві через помилку лікарів отримала травму спини і все життя пересувається на візку. Однак це не заважає їй в житті.

Марина, щаслива мати трьох маленьких драконів, так вона ласкаво називає своїх синочків, поділилася своєю історією з журналістами «Експерт-КС».

Молода мама розповіла, що її підтримують рідні та близькі. Тому для неї не існує обмежень.

Марія зізналася, що не думала, що погодитися на народження трьох дітей. З Умарі вони зустрілися 10 років тому. Чоловік зазначив, що закохався в дівчину з першого погляду.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Показати ще

Умарі також розповів і про побут в сім'ї, адже особлива дружина і мама вимагає допомоги. Він зазначив, що всі роблять разом, діти є невід'ємною частиною їхнього життя і завжди вони беруть їх з собою.

Сама Марія погодилася розповісти свою історію, так як вважає, що народження дітей для жінок з інвалідністю є досі подвигом і чимось незвичайним. Вона заявила, що всі проблеми у людей в голові.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Дівчина на інвалідному візку стала мамою, не дивлячись на важку генетичну хворобу: "лікарі говорили, що я божевільна"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Українка з інвалідністю пройшла крізь пекло заради довгоочікуваного малюка: "вагітна? Аборт, швидко!"

Також «Знай.иа " писав, що Буковинка в інвалідному кріслі закохала в себе Зеленського: "це подвиг"