У Дніпрі покупцеві попався хліб з "залізною" начинкою.

Фотофактом поділився Сергій Вілівчук у групі "Типова Тополя-Шевченківський район" у Фейсбуці.

Після того, як чоловік приніс куплений ним хліб додому з'ясувалося, що всередині буханця знаходиться металевий цвях, що потрапив в хлібо-булочний виріб швидше за все ще на заводі.

"Бонус від хліб заводу",- коротко підписав фото автор.

скріншот зі сторінки в Facebook

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

На жаль, як виявилося, це не перший і не єдиний випадок.

фото: Serhii Vilivchuk / Фейсбук

" У нас теж з бонусом! Чи то вугілля, чи то шматок іржі..", "Фразу:"організм вимагає залізо" --я розумів інакше....", " Не вперше на 9-й хлібзавод скаржаться...", " Акція від хлібозаводу: З'їж хліб і Полагодь паркан, цвяхи в подарунок", " Скільки купував їх продукцію, то постійно щось потрапляло", " Головне! правильно жувати)", " Судячи з того як він ліпитися і черствіє на другий день то цілком логічно присутність цвяха", " Чим вище ціни тим паскудніша якість", "бувало і половинка фарби знаходилася", - коментували Дніпряни побачене.

скріншот зі сторінки в Facebook

фото: Serhii Vilivchuk / Фейсбук

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Львів'яни скаржаться на хліб "з сюрпризом", відповідь ошелешила: "Вам не догодиш!" У Львівській області, в Новому Роздолі, супермаркет популярної мережі" Сільпо " звинувачують у продажу недопеченим хліба.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Жителі Дніпра купили до вечері консерви з лососем. "Сюрприз" виявився відразу після розтину: замість червоної риби людям впарили... овочі. Так, покупниця чимало здивувалася, коли, відкривши банку, побачила там квасолю з горохом і кукурудзою.

Також «Знай.иа " писав, що Мешканка Івано-Франківська поскаржилася на якість курячого м'яса, яке почало світитися в темряві. Дівчина придбала в супермаркеті" Сільпо " куряче м'ясо. По приходу додому дівчина вже встигла зварити з нього борщ, а також запропонувала шматочок своїй кішці, яка на подив не стала його їсти.