Мер Дніпра Філатов звинуватив мафію в крадіжці перемоги.

Про це повідомив Борис Філатов на своїй сторінці у Фейсбуці.

Філатов вважає, що результати виборів мера в Дніпрі в "2020-му перетворилися на фарс". І зараз перед дніпрянами стоїть завдання "не дати в другому турі кандидату від мафії жодного шансу".

Мер Дніпра заявив, що "Міська мафія вкрала у всіх нас нашу спільну перемогу. У тому числі, за допомогою "сіток" і "каруселей".

"Дорогі земляки, згадайте краще, як зовсім недавно, ця банда на чолі з "директором міськради" і його одіозним партнером Олегом Царьовим розбирала тодішній Дніпропетровськ на запчастини.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Коли десятки гектарів міської землі йшли в одні руки, електротранспорт знищувався на догоду приватним перевізникам, цілі тролейбусні маршрути зрізалися на металобрухт, повсюдно процвітав "базар-вокзал", самобуди росли як гриби, а всі, хто хотів отримати у виконкомі мінімальний папірець, були змушений стояти в черзі, щоб їм "виписали квиток",- пише Філатов.

Філатов, скріншот з відео

На думку мера Дніпра, "ніби як пристойний, але слабохарактерний Іван Іванич", виконував роль "картонного" мера, в той час як публіка відчувала себе в Дніпрі "господарями життя".

"Забули? Так згадайте, будь ласка, ті, у кого коротка пам'ять.Мафія вміє чекати. Особливо, якщо наступити на її інтереси, як це зробив я. Давайте не дамо в другому турі кандидату від мафії жодного шансу"— - зазначив Борис Філатов.

22 листопада в Дніпрі відбудеться другий тур виборів міського голови. І Борис Філатов закликав дніпрян прийти проголосувати, щоб відстояти свій вибір і "не дати міській мафії ні найменшого шансу".

скріншот зі сторінки в Facebook

скріншот зі сторінки в Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Дніпрі школярі мерзнуть на уроках, батьки поставили Філатову жорсткий ультиматум. У Дніпрі в школах немає опалення, діти змушені сидіти в класах в куртках, хоча тепло повинно було з'явитися ще 30 жовтня. Кілька вчителів і батьків розповіли про ситуацію в школах Дніпра.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Філатов повернувся в мерське крісло і сказав, коли у дніпрян потеплішає вдома: "Пора працювати". Міський голова Дніпра Борис Філатов вийшов з відпустки за свій рахунок, взятого на час виборчої кампанії.Ще він повідомив, що з 30 жовтня в місті починається опалювальний сезон.

Також «Знай.иа " писав, що Філатов зізнався" в коханні " дніпрянам після виборів:"мені не соромно". У Дніпрі за попередніми підрахунками Борис Філатов набрав найбільшу кількість голосів, що дозволяє йому залишатися в кріслі мера наступні 5 років. Мер дуже вдячний своїм дніпрянам за таку підтримку.