У Кривому Розі чоловік, перебуваючи в неадекватному стані, влаштував різанину, забравши життя двох людей і поранивши ще вісім осіб.

Читайте Знай в Google News!

Про подробиці події розповідає прес-служба Криворізького відділення поліції і заступник міністра МВС Антон Геращенко.

Повідомляється, що інцидент стався близько 15:20 в суботу, 7 листопада в Металургійному районі Кривого Рогу. За словами заявника, невідомий чоловік нападе на людей з ножем. Поліція відразу ж виїхала на вказану місцевість і прочесала прилеглі території. Незабаром, зловмисник із закривавленим ножем у руках був затриманий. Ним виявився 29-річний житель Кривого Рогу.

Затриманий не заперечував скоєного, а навпаки заявив, що йому "необхідно було вбити 15 осіб", тому що так сказав якийсь "голос".

Популярні новини зараз

Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року

Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду

Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку

Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів

Показати ще

Підозрюваний / фото: ГУНП

В результаті від дій зловмисника загинуло двоє людей: 30-річний чоловік і його 60-річний батько. Ще вісім осіб були доставлені в лікарню з травмами різного ступеня, серед них виявився і 8-річний хлопчик.

Нападника доставили в Криворізьке відділення поліції. За даним фактом були відкриті кримінальні провадження згідно ч.2 п. 1 ст. 115 (умисне вбивство) та ч. 2 ст. 1, ч. 2 п. 1 ст. 115 (замах на умисне вбивство) КК України.

Заступник міністра МВС Антон Геращенко передав слова рідних зловмисника. Вони зазначили, що нещодавно чоловік їздив на заробітки до Чехії, а після приїзду на батьківщину став сам не свій: розповідав про якихось демонів та інше, проте агресивним не був.

Під час обстеження місця проживання підозрюваного, правоохоронці виявили на стіні дивні містичні символи, яким спробують дати оцінку психіатри.

Квартира підозрюваного / фото: Антон Геращенко

Президент Володимир Зеленський також прокоментував подію на своєму Telegram-каналі. Глава держави висловив біль, смуток, відчай і страждання. Він був засмучений тим, що сталося в його рідному місті і зазначив, що світ божеволіє, раз таке сталося посеред дня.

Президент вважає, що силовики повинні зробити все, щоб вулиці українських міст стали безпечнішими. Він також зазначив, що дуже важливу роль відіграє превенція злочинів, адже люди повинні заздалегідь знати і упереджувати, де і коли може статися чергова різанина.

пост Зеленського в Telegram / скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Харкові охоронець народного депутата влаштував безладну стрілянину в одному з ресторанів міста.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Івано-Франківську чоловік влаштував стрілянину посеред міста.

Також Знай.иа писав, що у Чернівцях поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка.