У Дніпрі стався кричущий випадок-з маршрутки випала жінка. Як з'ясувалося, водій не побачив її і різко рушив з місця, а пасажирка опинилася на асфальті.

Жінка отримала травми, але залишилася жива. Про подію розповіла дочка постраждалої Валерія виданню Дніпровська панорама.

Інцидент, за словами дівчини, стався 6 листопада в п'ятницю о 7:30 ранку. Її мати виходила з автобуса №149 на зупинці «за віадуком». Водій не дочекався поки вона вийде різко рушив з місця. Жінка не втрималася на ногах і випала з салону на асфальт.

Під час падіння постраждала вдарилася коліном об асфальт. Чи є перелом кістки повинні сказати лікарі. Також на дорогу розсипалися речі з сумки, яка була в руках у матері Валерії. На жаль, жінка не запам'ятала номери та інші дані автобуса.

Дочка постраждалої розповіла, що автобус був білого кольору і попросила очевидців події допомогти розшукати водія, щоб покарати. Також Валерія зазначила, що водій просто поїхав з місця події.

Популярні новини зараз

У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція

Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки

Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше

Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки

Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що у Тернополі стався черговий конфлікт між водієм маршрутного таксі та пасажирами. Цього разу водій нахамив жінці, яка попросила видати їй талон, а потім переключився на літнього чоловіка, який не так пред'явив документ на проїзд.

Також Знай повідомляв, що у Львові в одній з маршруток міста водій нахамив жінці з інвалідністю і не давав їй проїхатися в транспорті безкоштовно.

Нещодавно Знай передавав, що в Дніпрі водій маршрутки № 88 відмовився везти дівчинку за пільговим квитком, побачивши, що вона є ученицею ліцею, а не Школи.