У дитячу лікарню в Дніпрі поступила 2-річна пацієнтка, дівчинка насилу могла дихати.

Приїхавши у відділення пульмонології, батьки розповіли, що у дівчинки утрудненого гучне дихання, вона сильно кашляє. Її спочатку лікували від бронхіту, але це не дало ніяких результатів.

Під час діагностики в обласній лікарні у крихітки у бронхах виявили чужорідне тіло. Про це йдеться на офіційній сторінці Дніпропетровської обласної дитячої лікарні.

"На підставі даних проведених обстежень було запідозрено чужорідне тіло в бронхах, у зв'язку з чим, дитині була проведена лікувально-діагностична бронхоскопія. З правого головного бронха було видалено чужорідне тіло, фрагмент волоського горіха", - розповіли в лікарні.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показати ще

Після того, як осколок вилучили, проблеми з диханням зникли, і вже наступного дня дитину виписали додому.

Нагадаємо, українські лікарні тріщать по швах через коронавірус: "тіла лежать навіть у коридорах". Пацієнт київської лікарні №15 Павло Багмут, якого нещодавно виписали, розповів, що справжньою проблемою є не захворювання, а українські лікарні.

Як повідомляв портал Знай.ua, лікарні Харкова не витримують напливу хворих коронавірусом:"залишилося два місця". За інформацією облдержадміністрації, лікарні Харкова та області переповнені і не можуть приймати нових пацієнтів з коронавірусом. Медики цю інформацію підтверджують.

Також Знай.ua писав про те, що у Харкові з лікарні масово тікають медики через Китайський вірус: "стрес і навантаження". У Харківській міській лікарні №25 масово звільняються медики після початку прийому пацієнтів з коронавірусом .
За останні дні тут заяви на звільнення написали 25 медсестер.