У Дніпрі чоловік незаконно відібрав квартиру у жінки-інваліда. Детальніше про це розповідає Telegram-канал "Х * * вий Дніпро".

Читайте Знай в Google News!

Дніпрянка Надія є інвалідом - вона пересувається на дощечці, у неї є психіатричний діагноз і її часто бачили в нетверезому стані. Місцеві жителі відзначають, що Надія дуже добра людина і любить тварин – її завжди по району супроводжували і захищали бездомні собаки, чекали її біля під'їзду вранці.

Більше півроку жителі району не бачили жінку. Як виявилося, її вигнали з квартири і тепер вона вимушено проживає в лікарні.

Як розповіла адвокат Юлія Сегеда, дізналася вона про це взимку. На той момент квартира жінки вже була перереєстрована на невідомого чоловіка, який вже почав робити ремонт в новому житлі. Звичайно ж, жінці не дозволили там проживати, ніхто їй нічого не віддав, а сам чоловік ніколи не був близький з надією.

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Показати ще

Надія / фото : t.me/hyevuy_dnepr

Адвокату вдалося з'ясувати, що напередодні "угоди" Надія повернулася додому і виявила у своїй квартирі двох чоловіків, які рилися в її речах. Коли вона поцікавилася, що вони там роблять, вони відповіли: "обшук". Один з тих чоловіків тепер проживає в квартирі. Після такого "обшуку" у жінки зник паспорт і документи на квартиру.

Крім надії в квартирі проживав ще її брат. Однак, він загинув у пожежі, яка з незрозумілих причин почалася після "обшуку". Надії тоді вдалося вижити - її врятували сусіди.

Юлія Сегеда розповіла, що чоловіка, який зараз проживає в квартирі Надії, раніше часто бачили біля під'їзду. Він привозив жінці та її братові алкоголь. У день пожежі він також знаходився неподалік.

Тепер же невідомий забрав собі квартиру, при тому, що надії належала лише 1/3 її частина. Тобто чоловік зміг перереєструвати на себе тільки цю 1/3.

Зараз справою зайнялися правоохоронні органи і адвокат Надії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що молодий українець став інвалідом через друга, потрібна термінова допомога.

Як повідомляв портал Знай.uа, українець виховує трьох дітей з інвалідністю після смерті дружини.

Також Знай.uа писав, що у Києві відморозки жорстоко побили ветерана АТО.