У Дніпрі п'яний підліток знову опинився в центрі уваги через порушення громадського порядку. Детальніше про нові події розповідає видання "Дніпро оперативний", посилаючись на власні джерела.

Читайте Знай в Google News!

Відомо, що ще в травні 2020 року з вікна квартири п'яний підліток влаштував стрілянину по перехожих, що транслював на своєму акаунті в Instagram. Тоді хулігана затримали, проте незабаром він повернувся до звичайного життя.

Днями жителі міста знову помітили того ж 16-річного хлопця - він їздив за кермом автомобіля Mercedes під впливом алкогольних напоїв, виставивши з вікна муляж пістолета. Перехожі повідомили про хулігана в поліцію і незабаром він був затриманий на Слобожанському проспекті, неподалік від ТЦ "Наша Правда". Хлопець був настільки п'яний, що навіть не зміг чітко розмовляти.

Популярні новини зараз

Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

Правоохоронці склали на нього два адміністративні протоколи-згідно ч.1 ст. 130 та ч. 2 ст. 126. Крім цього, підліток був відсторонений від керування транспортним засобом.

Цього ж хлопця городяни помітили вранці на вході в одну зі шкіл по вулиці Старокозацькій. Підліток знову був п'яний, забрався на дах автомобіля Mercedes, танцював і голосно висловлювався матом перед дітьми. На місце події знову прибула в поліція і зробила зауваження хулігану, проте той лише відповів нецензурною лексикою на слова правоохоронців. Їм нічого не залишалося, як затримати хлопця і доставити у відділення.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в Бориса Філатова хлюпнули нашатирним спиртом, це сталося під час зустрічі з жителями.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі "Гола" пасажирка влаштувала переполох у маршрутці.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі на вулиці Генерала Волівача обвалився двоповерховий житловий будинок.